КМДА висвітлила свою позицію стосовно підвищення вартості проїзду у столичному транспорті

КМДА висвітлила свою позицію стосовно підвищення вартості проїзду у столичному транспорті

У Києві не підвищуватимуть ціни на проїзд у громадському транспорті до закінчення війни, повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор.

Таким чином, він уточнив свої ранні заяви про необхідність підняти тарифи до 30 грн. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ВЕСТИ».

“Питання перегляду цін на проїзд у громадському транспорті Києва можливе лише після нашої перемоги, початку відновлення та розвитку всіх сфер життєдіяльності міста, у тому числі й громадського транспорту”, – заявив Кандибор.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Він додав, що позиція мера у тому, щоб не підвищувати ціни на проїзд під час війни. У своєму недавньому інтерв’ю глава транспортного департаменту міста сказав, що тарифи на проїзд у комунальному громадському транспорті в недалекому майбутньому можуть підняти з нинішніх 8 грн до 30 грн, тобто майже в 4 рази. Пізніше чиновник уточнив, що це можливо лише за швидкого післявоєнного розвитку столиці. Раніше Кандибор також повідомляв, що реальна вартість проїзду у громадському транспорті Києва становить 30 грн. Наразі сфера має стільки проблем, що проїзд у метро та тролейбусах, за словами чиновника, простіше зробити безкоштовним.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *