Коломойський вірить у швидке повернення йому ПриватБанку

Олігарх, ексвласник ПриватБанку Ігор Коломойський заявив, що поверне в свою власність ПриватБанк у найближчому майбутньому.

Про це бізнесмен заявив в коментарі Kyiv Post.

За словами Коломойського, про його плани повернути ПриватБанк, який до грудня 2016 року був в його власності, знають у Міжнародному валютному фонді.

«Міжнародний валютний фонд знає, що ПриватБанк буде повернутий мені найближчим часом», — заявив олігарх.

Дану заяву для Kyiv Post прокоментував також керівник Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Богдан. На його думку, олігарх намагався привернути до себе увагу.

Місія МВФ залишила Україну, пообіцявши їй лише довгі дискусії.

У коментарях виданню Коломойський заявив, що не знає, чому його Нікопольський завод феросплавів викупив оренду парковки перед головним офісом ПриватБанку.

Олігарх підкреслив, що завод справедливо вимагає компенсації від ПриватБанку, і пригрозив, що протест може загостритися, якщо банк не здасться.

«Якщо ПриватБанк продовжить так себе поводити, я думаю, що працівники заводу можуть увійти до ПриватБанку», — пригрозив Коломойський, маючи на увазі, що робітники будуть штурмувати банк.

Окрім цього, 20 листопада розпочалося пікетування будівлі ПриватБанку на Музейному провулку, 10. При цьому акція протесту збіглася за часом з візитом місії МВФ до Києва.

Суд 28 серпня 2019 року затвердив мирову угоду між НБУ і НЗФ, ініціатором якого виступив НЗФ. Завод зобов’язався погасити за 12 місяців борг 21 млн грн рівними частинами, однак вже 6 вересня достроково виконав зобов’язання перед НБУ. Після чого співробітники НЗФ почали пікетувати центральний офіс ПриватБанку в Дніпрі.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *