Кому призначена нова програма добровільних пенсійних внесків?

Кому призначена нова програма добровільних пенсійних внесків?

Нова програма розрахована на українців, які через війну втратили офіційний заробіток. Добровільна участь громадян у загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні розрахована, насамперед, на тих українців, хто в період війни втратив офіційний заробіток (частково чи повністю), однак має фінансові можливості сплачувати внески добровільно.

«Також це гарна можливість для тих, хто не працює, сплативши внески – набути страховий стаж і в окремих випадках – право на пенсію, а для тих, хто працює, збільшити заробітну плату, яка у майбутньому буде враховуватись при обчисленні пенсії, додатково сплативши внески до вже сплачених на його користь роботодавцем», – йдеться у повідомленні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА».

Сплачувати внески можна не лише за себе, а й на користь іншої людини, нагадують у Пенсійному Фонді.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Зазначається, що основними умовами добровільної участі є: наявність в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування інформації про особу, на користь якої надходить внесок, та те, що вона не є пенсіонером.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *