Коррупція в СБУ призвела до загибелі 200 людей

Заступник глави Служби зовнішньої розвідки України Сергій Семочко за часів роботи на посаді очільника управління Служби безпеки у Києві та області два роки тому зупинив закупівлю життєво важливих ліків для процедури діалізу через відмову постачальників платити “відкати”.

Про це йдеться в розслідуванні програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”.

“Від відсутності препаратів померли близько 200 осіб. Займався пресингом глава контррозвідки СБУ Сергій Семочко. Ця ж контррозвідка, за словами фармкомпаній, раніше прикривала їх за таксу в 100 тис. доларів з фірми. І пресувати пішла після того, як їм відмовилися платити”, – написав у себе на сторінці в Facebook Бігус.

Результати проведеного розслідування показали, що Семочко володіє трьома будинками в Конча-Заспі, приблизною вартістю 8 млн доларів, їздить на “зашифрованому” позашляховику Toyota Land Cruiser, а його родичі з російським громадянством ведуть бізнес в анексованому Криму.

“Ми проаналізували фінансовий стан всієї родини Семочко за останні 8 років і не знайшли жодного реалістичного варіанту легального походження таких статків”, – йдеться в розслідуванні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *