Магістральні лінії, які забезпечують потужність електростанції на сході країни, пошкоджені - Укренерго

Магістральні лінії, які забезпечують потужність електростанції на сході країни, пошкоджені – Укренерго

Удень 19 травня внаслідок російських обстрілів було пошкоджено магістральні лінії, що забезпечували видачу потужності однієї з електростанцій на сході України.

“Водночас триває ремонтна кампанія на низці атомних та теплових електростанцій. Через сукупність цих факторів зменшився обсяг виробництва електроенергії”, – повідомило НЕК “Укренерго” в п’ятницю. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як зазначили в компанії, наразі електроенергії достатньо для покриття потреби споживачів, однак для збереження балансу у вечірні години необхідне економне енергоспоживання.

“Просимо перенести використання електроенергії з вечірніх годин (19:00 до 22:00) на ранок, день або ніч”, – звернулося “Укренерго” до споживачів.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як пояснили в НЕК, споживачі, вимкнувши кдеілька електроприладів або використовуючи їх не в період вечірнього піку, допоможуть знизити навантаження на енергосистему і полегшити її балансування.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *