Майже 40 нових зразків інженерного озброєння введено до експлуатації у ЗСУ

Майже 40 нових зразків інженерного озброєння введено до експлуатації у ЗСУ

З початку широкомасштабного вторгнення рф оборонним відомством кодифіковано, допущено до експлуатації у підрозділах Сил оборони України близько 40 зразків засобів інженерного озброєння. Понад 20 зразків – продукція українських підприємств, повідомила пресслужба Міноборони.

Міноборони вказало, що йдеться про розлогий перелік машин, механізмів та інших засобів, призначених для організації інженерного забезпечення військ. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Юридична Газета».

Серед кодифікованих зразків української розробки та виробництва, зокрема, металодетектори, вимірювальні прилади різного призначення, димові шашки, прилади для дистанційного димопуску, збірно-розбірні фортифікаційні конструкції, польові “павербанки” великої місткості та надійності тощо.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“У переліку кодифікованих зразків іноземного виробництва – сучасні моделі мобільних генераторів, важка інженерна техніка різного функціонала, а також – механізми для виконання певного спектра ремонтних робіт та наведення мостових переправ. Нагадаємо, що кодифікація і подальший допуск зразка озброєння та військової техніки вітчизняного виробництва до експлуатації з присвоєнням йому номенклатурного номера НАТО дозволяє закуповувати його за кошти з державного бюджету для підрозділів Сил оборони України”, – йдеться в повідомленні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *