Масштабна пожежа на складах із ламінатом у Вінниці: подробиці аварії

Масштабна пожежа на складах із ламінатом у Вінниці: подробиці аварії

У Вінниці ввечері 9 листопада виникла масштабна пожежа в складських приміщеннях на вулиці Гонти, де зберіється ламінат. Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

Пожежа у приміщеннях ангарного типу виникла о 21:35. За підвищеним номером виклику на місце події одразу прибули всі міські державні пожежно-рятувальні підрозділи, НПРЧ Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (Вінниця) а також штаб оперативно-координаційного центру. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

Площа пожежі склала близько 1 тисячі квадратних метрів. О 22:40 її було локалізовано. Зазначається, що надзвичайники роблять усе можливе, аби полум’я не поширилося на поруч розташовані металеві ангари. До ліквідації спершу було залучено 43 чоловіки особового складу та 12 одиниць спецтехніки. Станом на 00:25 кількість залучених збільшилася до 53.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Масштабна пожежа на складах із ламінатом у Вінниці: подробиці аварії Масштабна пожежа на складах із ламінатом у Вінниці: подробиці аварії Масштабна пожежа на складах із ламінатом у Вінниці: подробиці аварії Масштабна пожежа на складах із ламінатом у Вінниці: подробиці аварії

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *