Метою сьогоднішньої ракетної атаки по Києву були офіси СБУ

Метою сьогоднішньої ракетної атаки по Києву були офіси СБУ

За даними джерел ЗМІ, обидві російські ракети були націлені на офіси СБУ. Сьогодні зранку росія завдала чергового ракетного удару по Києву. За даними ЗСУ, засоби протиповітряної оборони перехопили дві балістичні ракети, запущені з території окупованого Криму, обидві були націлені на центр Києва.

Водночас видання Kyiv Post з посиланням на свої джерела у Службі безпеки України стверджує, що обидві російські ракети були націлені на офіси СБУ. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

Метою сьогоднішньої ракетної атаки по Києву були офіси СБУ

“За даними джерел Kyiv Post, ракети були націлені на приміщення, де знаходяться високопосадовці СБУ”, – пише видання.

Сьогодні, 25 березня, в Україні відзначають День Служби безпеки України.

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Києву сьогодні. Внаслідок цього влучання уламків зафіксовано в Печерському, Солом’янському та Дарницькому районах міста.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як уточнили в ДСНС в місті Києві, через ракетну атаку РФ було пошкоджено триповерхову будівлю спортзали у Печерському районі. Відомо про двох постраждалих. Наразі рятувальники продовжують розбирати завали.

“Також в Голосіївському, Дніпровському та Солом’янському районах попередньо сталися падіння уламків, без потерпілих. Наразі рятувальники обстежують території. У Дарницькому районі є пошкодження приватного будинку. У Голосіївському районі в лісосмузі виявлено уламки ракети”, – додали у повідомленні.

Ворожа ракета зруйнувала частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

“Під час ранкового обстрілу Києва внаслідок падіння уламків ракети, яку випустила російська федерація, у Київській державній академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука руйнувань зазнала центральна частина корпусу”, – йдеться у повідомленні на сайті Міністерства культури та інформаційної політики України.

Зокрема, вщент зруйновані спортивна зала, конгрес-хол та виставковий центр. Також суттєвих пошкоджень зазнали приміщення кафедр та авдиторії закладу. Зауважується, що на місці працюють правоохоронні органи та Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

“За попередньою інформацією, загиблих немає, травмована завідувачка лабораторії Академії. Її госпіталізували”, – йдеться у повідомленні.

У МКІП додали, що в найкоротший термін буде оцінено масштаби руйнувань та передбачено заходи для здійснення протиаварійних робіт на зруйнованих об’єктах.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *