Міністр Умєров закликав до єдності в Європі у боротьбі проти російської агресії на зустрічі з керівництвом Європарламенту

Міністр Умєров закликав до єдності в Європі у боротьбі проти російської агресії на зустрічі з керівництвом Європарламенту

Міністр оборони України Рустем Умєров разом із Головнокомандувачем ЗСУ генерал-полковником Олександром Сирським зустрілись у Києві із делегацією голів комітетів Європейського парламенту.

Рустем Умєров наголосив на великому значенні допомоги Європарламенту і Європейського Союзу Україні для протистояння російській агресії. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Міністерство оборони України».

За його словами, наміри збільшити обсяги допомоги мають велике значення як для військових, так і цивільних громадян та української інфраструктури. Рустем Умєров і Олександр Сирський поінформували європейську делегацію про поточну ситуацію на фронті.

Міністр Умєров закликав до єдності в Європі у боротьбі проти російської агресії на зустрічі з керівництвом Європарламенту

Міністр оборони України Рустем Умєров

Головнокомандувач ЗСУ сказав, що пріоритетними потребами Сил безпеки є системи протиповітряної оборони, ракети до них, артилерійські системи та боєприпаси, а також далекобійні вогневі засоби.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Він відзначив важливість продовження підготовки українських військових у рамках місії ЄС.

Рустем Умєров закликав ЄС посилити санкції проти тих, хто намагається їх обходити, зокрема поставляє запчастини для російської військової машини.

«Ми у Європі маємо бути єдині у боротьбі проти російської агресії», – сказав Міністр оборони України.

«Ми маємо бути одним сильним кулаком перед загрозою варварів», – додав Рустем Умєров.

Зі свого боку голова комітету закордонних справ Європейського парламенту Девід Макалістер сказав, що візит відразу декількох голів комітетів Європарламенту в Україну є сигналом непохитної всепартійної підтримки України Європарламентом у боротьбі проти російської агресії.

«Ми цінуємо відвагу українських військових. Ми продовжимо вас підтримувати і будемо вимагати давати Україні те, що вам насправді потрібно», – сказав він.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *