МТСБУ вживає необхідні заходи, пов’язані з рішенням про анулювання ліцензії ТДВ «СТ«ДОМІНАНТА»

07.06.2018р. Національна комісія з державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг прийняла розпорядження про анулювання ліцензії на впровадження страхової діяльності у формі обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів ТДВ «СТ«ДОМІНАНТА».

 https://www.nfp.gov.ua/files/ZAKHODY/Rozpor/strahov/R-866.pdf

08.06.2018 р МТСБУ з метою запобігання несанкціонованого використання агентами бланків полісів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності, що належать  ТДВ «СТ  «ДОМІНАНТА», звернулося до «СТ «ДОМІНАНТА» із пропозиціями:

 – повідомити всі структурні підрозділи та уповноважених осіб страховика про згадане рішення Нацкомфінпослуг та передати на відповідальне зберігання до Дирекції МТСБУ наявні залишки невикористаних бланків, які на даний час знаходяться в компанії;

– надати інформацію щодо фактичних залишків невикористаних бланків полісів та осіб, за якими вони обліковуються;

– перевірити повноту відомостей, внесених до ЦБД МТСБУ, щодо використаних, втрачених та зіпсованих бланків полісів та внести актуальну інформацію до ЦБД МТСБУ.

На сьогодні до МТСБУ надходить велика кількість скарг від потерпілих та страхувальників ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА». Враховуючи всі ці факти, МТСБУ радить потенційним страхувальникам утриматись від укладання договорів ОСЦПВ з ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА» з метою запобігання ризиків неможливості в подальшому виконання  страховим товариством своїх зобов`язань.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *