МТСБУ здійснюватиме виплати зобов’язаннями СК «Здорово»

МТСБУ розпочинає врегулювання страхових випадків за зобов’язаннями ПрАТ СК «Здорово». 1 лютого 2018 року компанія втратила право укладати договори ОСЦПВ в зв’язку з втратою статусу асоційованого члена МТСБУ.

Відшкодування за невиконаними зобов’язаннями страховика відбуватиметься в межах залишку коштів страховика у фондах МТСБУ та згідно п.3 Порядку повернення гарантійних внесків страховиків до фонду захисту потерпілих у ДТП шляхом врегулювання страхових випадків.

Прийом документів для отримання відшкодування за зобов’язаннями СК «Здорово» здійснюватиметься в період з 01 лютого 2019 р. по 30 квітня 2019 р. Подати документи можна особисто, за адресою – м. Київ, Русанівський бульвар, буд. 8, надіслати поштою за адресою – 02002, Київ-2, а/с 272 або надіслати електронною поштою на адресу [email protected]

Гранична сума відшкодування за зобов’язаннями СК «Здорово» на одного потерпілого визначатиметься Президією МТСБУ з урахуванням отриманих МТСБУ заяв, які прийняті до розгляду та визнані МТСБУ, розміру наявного залишку коштів гарантійних внесків страховика до фонду захисту потерпілих.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *