На Миколаївщині затримано корегувальника, який передавав дані про позиції ЗСУ та ППО ворогу

На Миколаївщині затримано корегувальника, який передавав дані про позиції ЗСУ та ППО ворогу

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури затримано та повідомлено по підозру жителю Миколаївщини у несанкціонованому поширенні інформації про розташування Збройних Сил України, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 3 ст. 114-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний через проросійського блогера, який переховується у Донецьку, від російських спецслужб отримував вказівки щодо розвідування місць дислокації військових ЗСУ на Миколаївщині. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

На Миколаївщині затримано корегувальника, який передавав дані про позиції ЗСУ та ППО ворогу

Основними цілями ворога були місця найбільшого зосередження особового складу та бойової техніки, локації ППО, зокрема мобільних вогневих груп.

З цією метою зловмисник об’їжджав територію обласного центру та передмістя та відслідковував геолокації військових та систем ППО.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Крім того, він намагався випитувати інформацію про ЗСУ у мешканців громади, яким виконував замовлення на ремонтні роботи.

Під час обшуку у затриманого вилучено мобільний телефон із доказами злочинної діяльності на користь рф. Наразі чоловік перебуває під вартою. Йому загрожує до 12 років тюрми.

Досудове розслідування – СБУ в Миколаївській області.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *