Нардепи попросили Зеленського та Разумкова не звільняти Гетманцева

“Слуги народу” написали лист президенту Зеленському та спікеру Ради Разумкову з проханням не звільняти Данила Гетманцева.

Голова комітету з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев зареєстрував проєкт постанови про відкликання самого себе з посади.

Народні депутати з фракції “Слуга народу” направили лист президенту України Володимиру Зеленському та спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову з проханням не змінювати склад Комітету з питань податкової та митної політики та не звільняти з посади голову комітету Данила Гетманцева. Про це повідомив у Telegram нардеп від “Голосу” Ярослав Железняк.

Нардеп повідомив, що лист Зеленському і Разумкову було направлено напередодні. За словами Железняка, навіть у такому складі підписантів – це вже більшість. “Була б можливість членам інших фракцій підтримати, впевнений підписів стало б ще більше. Відповідно, в цьому питанні крапка. Питання закрито”, – написав Железняк.

Нардепи попросили Зеленського та Разумкова не звільняти Гетманцева

Раніше повідомлялося, що Данило Гетманцев розповів про важливість введення РРО в аптеках і навів приклад продажу контрафактних ліків без РРО за нефіскальним чеком у столиці. ASPI news повідомляло, що Данило Гетманцев назвав ситуацію навколо обов’язкового встановлення РРО спробою зірвати податкову реформу.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *