НАЗК просить занести Богдана до списку осіб з підвищеним корупційним ризиком

Національне агентство з питань запобігання корупції пропонує віднести посаду керівника Офісу президента до переліку посад з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків.

Про це йдеться в сьогоднішньому повідомленні на сайті НАЗК.

«Національне агентство з питань запобігання корупції подало на державну реєстрацію до Міністерства юстиції наказ щодо змін до переліку посад з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків», – сказано в повідомленні.

До переліку посад з високим корупційним ризиком, окрім посади голови Офісу президента, Національне агентство пропонує також віднести посади першого заступника та заступника керівника ОП.

Також до посад з високим корупційним ризиком належать посади керівників та заступників керівників структурних підрозділів у складі самостійних структурних підрозділів центрального апарату Національного банку, а також керівників та заступників керівників самостійних структурних підрозділів територіальних управлінь Державної судової адміністрації.

Перелік посад з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків затверджується НАЗК.

Раніше Нацагентство нагадало, що відтепер глава Офісу президента Андрій Богдан і його заступники повинні подавати декларацію про доходи.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *