Названо співробітника НАБУ, якого затриманого за наркотики в Києві

За підозрою у зберіганні наркотичних речовин столичні правоохоронці затримали співробітника Національного антикорупційного бюро України. Пізніше стало відомо ім’я підозрюваного.

Прізвище стало відомо після публікації у Facebook Сергія Іванова.

Детектив на прізвище Бондаренко-Барбуль опівночі в автівці на луганських номерах взриває бульбулятор просто біля пам’ятника Кию, Щеку, Хориву та сестрі їхній Либіді. Brilliant”, – пише Іванов.

Підозрюваним виявився детектив НАБУ – Антон Бондаренко-Барбуль,  1989 року народження.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

1 reply
  1. Rostyslav Kravets
    Rostyslav Kravets says:

    #Шмитьковцы от своих заоблачных зарплат совсем ориентиры в жизни потеряли. Этот детектив как раз входит в группу #НАБУ которая фабрикует дела по судьям, чтобы потом получить влияние на принятие ими решений и запугать судейский корпус.

    Для этого, товарищи не гнушаются даже в детских садиках и музыкальных школах детей, собирать на них характеристики, чтобы всячески давить на родителей. Думаю пора уже заняться люстрацией самого НАБУ. Толку от них все равно никакого, а на содержание уходят миллиарды.

    Кроме как заниматься провокациями взяток, фабрикацией уголовных дел и запугиванием судей, ничем больше и не запомнились эти наркоманы. И похоже, что он там не один. Да и #САП судя по всему такое же.

    Відповіcти

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *