Нічна атака на Київ "шахедами": скільки вдалося збити силами ППО

Нічна атака на Київ “шахедами”: скільки вдалося збити силами ППО

У ніч на 18 листопада російські окупанти атакували Київ майже десятком дронів типу “Shahed”. Українські сили ППО збили всі безпілотники підступах до міста. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація на своєму офіційному Telegram-каналі.

За даними КМВА, це вже друга атака “шахедів” на столицю України за листопад. Російські бойовики запустили їх з південного напрямку, тому заходили на атаку міста з північного напрямку. Дрони подолали складний маршрут, пролетівши майже одну тисячу кілометрів. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

“Але складні маневри ворога не стали на заваді нашій протиповітряній обороні. Силами та засобами ППО усі повітряні цілі – майже десяток – були уражені на підступах до Києва”, – заявив начальник КМВА генерал-полковник Сергій Попко.

За попередньою інформацією, в результаті атаки ворожих безпілотників на столицю ніхто не постраждав та не загинув, а також не зафіксовано руйнувань інфраструктури.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нагадаємо, 16 листопада окупанти вкотре відкрили масований вогонь по центру Херсона. Відомо про одну загиблу жінку та вісім постраждалих, серед них є дитина.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *