Нью-Йоркська поліція експериментує зі звуковими повідомленнями через дрони

Нью-Йоркська поліція експериментує зі звуковими повідомленнями через дрони

Департамент поліції Нью-Йорка експериментує з передачею звукових повідомлень про надзвичайні ситуації та небезпечні погодні явища за допомогою дронів. Про це повідомляє NYCEM – Notify NYC.

Тестування нової системи оповіщення розпочалося у знаменитому парку Хук-Крік, розташованому в районі Квінс. Дрони були залучені для оповіщення відвідувачів громадського простору про наближення сильних злив, які можуть очікувати наступних вихідних. Ця ініціатива може бути особливо корисною для районів, схильних до повеней та інших екстремальних погодних явищ. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Один із головних аспектів використання дронів у таких ситуаціях – забезпечення безпеки та попередження населення про можливі небезпеки. Наприклад, дрони можуть рекомендувати мешканцям залишатися всередині будинків або шукати укриття, що допомагає знизити ризик негативних наслідків природних катаклізмів.

Поліція Нью-Йорка регулярно запроваджує нові технології для забезпечення безпеки громадян. Нещодавно правоохоронці розпочали використання робособак Spot, створених компанією Boston Dynamics, а також інших роботів для патрулювання вулиць міста.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Проте експерименти поліції із застосуванням дронів також викликають питання дотримання прав та законів. Відповідно до Закону про громадський нагляд за технологіями спостереження, влада має публічно повідомляти про запуск нових систем громадської безпеки, що стосується і використання дронів у таких масштабах.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *