«Нова пошта» бере на озброєння досвід Ізраїлю: модернізація прифронтових терміналів захисними капсулами

«Нова пошта» бере на озброєння досвід Ізраїлю: модернізація прифронтових терміналів захисними капсулами

Днями російські терористи обстріляли ракетами термінал «Нової пошти» в Харківській області. Свої чергові атаки по цивільному об’єкту російські пропагандисти виправдовують вигадками про перевезення та зберігання зброї «Новою поштою», в тому числі перевезення БМП фурами компанії.

«У Харківському терміналі сортувалися та відправлялися, як і завжди, вантажі із продуктами, валізи із речами, гуманітарна допомога, велосипеди, шини та диски», ─ повідомила «Нова пошта». Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ITC».

Під час атаки термінала ракетою С-300 загинуло 6 людей, ще 16 отримали поранення. 8 співробітників компанії перебувають у важкому стані, 6 із них у реанімації.

«Нова пошта» бере на озброєння досвід Ізраїлю: модернізація прифронтових терміналів захисними капсулами «Нова пошта» бере на озброєння досвід Ізраїлю: модернізація прифронтових терміналів захисними капсулами

На жаль, вціліти у працівників компанії не було жодних шансів, адже влучання відбулося приблизно за 15 секунд після оголошення тривоги. Щоб убезпечити працівників в майбутньому, «Нова пошта» планує внести зміни в режим роботи терміналів та переглянути правила безпеки для працівників. Про це розповів співзасновник компанії В’ячеслав Климов.

Він наголосив, що зміни в роботі терміналів точно будуть, «особливо в таких зонах, як Харків, бо там вже є певна статистика прильотів».

«Думаємо, як зробити в терміналах щось на кшталт ізраїльських капсул у житлових домах. Вони потрібні саме для випадків, коли немає часу навіть для того, щоб добігти до укриття», ─ каже В’ячеслав Климов.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Він додав, що у компанії вже є певний досвід в цьому напрямку. «Нова пошта» вже створила подібні капсули в своїх відділеннях в Харкові та Миколаєві. Наприклад, у відділенні в Харкові у дворі стоїть залізобетонна капсула, яка захищає і працівників, і клієнтів.

Крім того, планується ретельніше контролювати, щоб під час повітряних тривог відділення не працювали. Особливо це стосуватиметься міст, «до яких швидко долітають балістичні ракети».

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *