Обговорення євроінтеграції та спільного оборонного виробництва: зустріч прем'єр-міністра України та Президента Естонії

Обговорення євроінтеграції та спільного оборонного виробництва: зустріч прем’єр-міністра України та Президента Естонії

Під час робочого візиту в Естонію Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із Президентом Естонії Аларом Карісом.

Очільник українського Уряду подякував Алару Карісу за його знаковий візит в Україну одразу після звільнення Київщини від російських окупантів два роки тому. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Кабінет Міністрів України».

«Україна потребує більше зброї, аби вигнати росію з усіх наших земель. Цінуємо долучення Естонії до ініціатив з військової підтримки. Ми нарощуємо власне виробництво зброї й зацікавлені у створенні спільних оборонних підприємств», — зазначив Денис Шмигаль.

Сторони обговорили також євроінтеграційні та євроатлантичні прагнення нашої держави. Прем’єр-міністр наголосив, що Україна має бути членом ЄС і НАТО, і ми покладаємося на підтримку Естонії.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Денис Шмигаль передав Алару Карісу найщиріші побажання від Президента України Володимира Зеленського й подякував за послідовну допомогу Естонії.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *