Обрано голову Служби судової охорони

Головою Служби судової охорони став генерал-майор Валерій Бондар, повідомила прес-служба Державної судової служби України.

12 грудня 2018 року в Державній судовій адміністрації України відбулося засідання Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад Голови Служби судової охорони, його заступників.

У ході конкурсного відбору на вакантну посаду Голови Служби судової охорони Комісією допущені до участі в конкурсі три кандидата, які подали документи.

На засідання Комісії прибуло два кандидата, які успішно розв’язали розроблені Комісією ситуаційні завдання, були допущені до співбесіди та показали глибокі знання та високий рівень професійної підготовки.

Комісія визначила загальний рейтинг кандидатів та за результатами складення рейтингу переможцем конкурсу визначено Бондара Валерія Івановича.

Відповідно до статті 161 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” Голова Служби судової охорони призначається на посаду за результатами відкритого конкурсу Вищою радою правосуддя за результатами спеціальної перевірки, яка проводиться підрозділами Національного агентства України з питань державної служби.

Зазначимо, Бондар Валерій Іванович 1969 р. н., має вищу освіту, закінчив Калінінградське вище інженерне училище інженерних військ (1991), Київський інститут внутрішніх справ (спеціальність “Правознавство”, 1999), Національну академію оборони України з відзнакою (2006). Генерал-майор. Обіймає посаду заступника командувача Національної гвардії України. Стаж військової служби та служби у Національній гвардії України становить понад 32 роки. Відзначений державною нагородою Орденом Данила Галицького.

Додамо, у роботі Комісії також брали участь експерти Консультативної місії Європейського Союзу з реформування цивільної безпеки в Україні пані Хільдегард Роглер-Мохель, радник з питань кадрової політики (Німеччина) та пані Галина Міхайлюк, експерт з розробки законодавства (Україна).

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *