Одеська юридична академія запрошує до навчання

Одеська юридична академія запрошує до навчання

Випускники, які закінчують 11 клас, стоять перед нелегким вибором майбутньої професії. Кожен хоче здобути якісну освіту та забезпечити своє успішне майбутнє. Саме для таких вступників відкриває двері Національний університет «Одеська юридична академія».

Найкращі викладачі, провідні спеціальності, матеріально-технічна база, аналогів якій немає в Україні – це все НУ «ОЮА». Велика кількість викладачів університету – це практикуючі юристи, адвокати, судді, політологи, соціологи, психологи, топові журналісти, програмісти та IT-спеціалісти. Академія не лише залишається одним з кращих вишів юридичного спрямування, але й готує спеціалістів у таких сферах, як психологія, політологія, соціологія, журналістика, філологія. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Освіта.ua».

Одеська юридична академія запрошує до навчання

Освітній процес у НУ «ОЮА» передбачає впровадження інформаційних технологій та досягнень технічного процесу. Усі навчальні аудиторії оснащені всім необхідним обладнанням та безперебійним доступом до Інтернету.

Лекційні аудиторії обладнані кінопроєкторами та мультимедійними дошками, що дозволяє показувати студентам на заняттях презентації та демонструвати навчальні фільми.

Університет має персональний вебсайт, де міститься вся важлива інформація про діяльність університету та заходи, що відбуваються в його стінах. Сайт має сучасний інтерфейс, що поєднує мінімалізм і максимальну зручність використання. Також виш має власні сторінки в усіх найпопулярніших соціальних мережах.

Для фахової підготовки майбутніх кадрів на базі Національного університету «Одеська юридична академія» створено три новітніх IT-центри, що мають більш як 200 комп’ютерів, щоб забезпечити якісною підготовкою кожного студента.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Окрім того, у стінах НУ «ОЮА» створено Центр тестування на поліграфі, оснащений поліграфом останньої моделі, а також Центр бойової підготовки, у програму навчання якого входить теоретична та практична підготовка, стрільба з вогнепальної зброї та стройова підготовка.

Тренажерні та танцювальні зали, передові спортивні комплекси дають можливість студентам університету розвиватись не лише в навчанні, а й в інших сферах життя. Велика кількість випускників НУ «ОЮА» є переможцями міських, регіональних, всеукраїнських та світових чемпіонатів, саме завдяки розвитку їх можливостей в стінах рідного університету.

Одним з найважливіших моментів у навчанні кожного студента є знання, які він отримує. У Національному університеті «Одеська юридична академія» розташована найкраща в Україні юридична наукова бібліотека, у структурі якої функціонує Музей рідкісної книги, де зберігаються дійсно унікальні видання.

Студентам надається можливість користуватися науковою бібліотекою, світлими і теплими аудиторіями навчальних корпусів, комфортабельними студентськими гуртожитками, а також спортивними комплексами, стадіонами, студентськими кафе з доступними цінами на харчування.

Гуртожитки НУ «ОЮА» є одними з найкращих в Україні. Кожна кімната обладнана усім необхідним, у ній живе від 2 до 4 студентів, на кожному поверсі є кухні, пральні машини, мікрохвильові печі, а найважливіше, що всі зручності знаходяться в кімнаті.

Також навчальні корпуси та гуртожитки обладнані укриттями, які забезпечені спеціальною системою вентиляції із подачею теплого повітря. У разі техногенної катастрофи передбачено можливість повного блокування, щоб ізолювати приміщення від забрудненого повітря.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Передбачено автономну систему освітлення – встановлено сучасний генераторний інвертор, а також додаткову систему генераторів світлодіодного освітлення. Окрім того, проведено систему пожежної сигналізації та обладнано евакуаційні виходи згідно з правилами протипожежної безпеки, у тому числі для людей з особливими потребами.

Все це виділяє Національний університет «Одеська юридична академія» серед сотень інших закладів вищої освіти. Саме тут кожен студент отримає можливість здобути якісну освіту, престижний диплом та успішне майбутнє в обраній спеціальності.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *