Огляд заходів проти порушень ІР-прав в інтернеті від українського Центру спостереження IPR

Огляд заходів проти порушень ІР-прав в інтернеті від українського Центру спостереження IPR

Центр спостереження з питань порушень прав інтелектуальної власності ІР-офісу підготував огляд міжнародного досвіду протидії порушенням прав інтелектуальної власності в інтернеті. Про це повідомляє пресслужба ІР-офісу.

Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

Зокрема, в огляді йдеться про:

  • технології боротьби з контрафактною продукцією в Японії: поточне положення справ і майбутні задачі;
  • роль інтернет-провайдерів і постачальників онлайн-послуг у боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності та її еволюція у рамках правової системи Мексики;
  • боротьба з онлайн-піратством спортивних та інших інтерактивних заходів у ЄС.

Наприклад, у Японії для виявлення контрафактної продукції та запобігання її появі на японському ринку застосовують цілу низку технологій: від зіставлення зображень об’єктів та спеціальної технології друку до бирок на інтегральних мікросхемах для підтвердження автентичності та технології блокчейн.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

У Мексиці діє спеціальний орган (Мексиканський інститут промислової власності), який має повноваження вживати тимчасових заходів для блокування вебсайтів, що порушують права інтелектуальної власності.

Огляд «Боротьба з порушеннями прав інтелектуальної власності в інтернеті» підготовлено за матеріалами 16-ї сесії Консультативного комітету ВОІВ із захисту прав, що проходила у Женеві 31 січня до 2 лютого 2024 року і була присвячена боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності в глобальній мережі “Інтернет”.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *