Омелян рассказал, сколько денег вложат в ремонт дорог в 2020 году

Министр инфраструктуры Владимир Омелян на заседании правительства рассказал, что на ремонт и строительство украинских дорог в 2020 году заложено 75 млрд грн из Дорожного фонда, который начал работать в 2018 году.

“Сейчас будет много обещаний. Все будут обещать, что будет завтра лучше. Не покупайтесь на эти обещания, а требуйте стабильного финансирования украинских дорог. Сейчас это финансирование есть. В Дорожном фонде на 2020 год предусмотрено 75 млрд грн“, – сказал Омелян.

Он уточнил, что в бюджете-2020 нужно предусмотреть дополнительное финансирование в размере 50 млрд грн на территориальные дороги, которые соединяют административные центры областей с районными центрами, городами областного значения, города областного значения между собой и административные центры районов между собой.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

1 reply
  1. flayer@meta.ua
    [email protected] says:

    ці омеляни лише красти навчились… де їх викопують??? було Державне авіапідприємство «Львівські авіалінії», прибутково працювало … після вбивства міністра транспорту Г. Кірпи місцевим та київським покидькам захотілось здати у Львові зайдам ринок авіаперевезень … надіслали керувати безграмотних, без вищої освіти, в характеристиці неіснуюче командноє учіліщє ім. Фрунзе, без конкурсів керівників держпідприємств, підробляють довіреності та підписи… за безцінь розпродали та розікрали Ан-12, Іл-76, Іл-18, Як-42… двигуни, обладнання, деякі літаки як полетіли працювати на злодіїв, так і не прилетіли, Ан-12, ІЛ-76, Іл-18 типу продали комерсантам як металобрухт і вони по африках їм заробляють …+ ангари розібрали на металобрухт та вигнали за ворота авіаспеціалістів, пґокурватура з дєпутатами та чиновниками допомогли злодіям прибуткове підприємство знищити та нажитися … тепер докрадають рештки, замітають сліди … злодії прикупили антикваріат та вілли … https://garnahata.in.ua/sinu-direktora-aeroportu-borispil-yakij-navchayetsya-v-nimechchini-podaruvali-tretinu-gektara-pid-kiyevo/
    https://www.youtube.com/watch?v=4LczilVAthU
    https://www.youtube.com/watch?v=J5pJsUggX-Q

    Відповіcти

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *