OpenMarket (СЕТАМ) в Сумах безоплатно передав 10 конфіскованих авто військовим та багатодітним сім’ям на 2,8 млн грн

25 травня 2018 року у Сумах відбулася безоплатна передача 10 автомобілів на загальну суму 2 843 122 грн.

Після виставлення оголошення на сайті OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) про безоплатну передачу було подані заявки до комісії та прийнято відповідне рішення у вставлений законодавством термін. 

Передані автомобілі: Pegeot 406, ВАЗ 21009, AUDI A6, Mazda 3, Seat Arosa, Audi A4, Mazda 626, Mersedes Benz 240, Dewoo Lanos, Москвіч АЗЛК 2141 .

Автомобілі отримали: Центр первинної медико-санітарної допомоги «Сімейний лікар», Глухівський агротехнічний інститут, військові частини з міст Київ, Маріуполь, Охтирка та Херсон, багатодітні родини та Спортивний клуб інвалідів «Фенікс».

«Безоплатна передача майна – це традиційна програма OpenMarket та Мін’юсту. Ми допомагаймо соціальним і навчальним закладам, військовим уже майже два роки. Закликаю регулярно заходити на наш сайт та подавати заявки на виставлене для передачі майно»- підкреслив генеральний директор ДП “СЕТАМ” (OpenMarket) Віктор Вишньов.

Перелік майна, яке пропонується на безоплатну передачу, можна побачити на сайті держпідприємства om.gov.ua в розділі «Безоплатна передача». 

Там же міститься інформація про строки, перелік та порядок подання документів для охочих отримати майно безкоштовно.

Подати заяви на безоплатне отримання майна можна з моменту появи публікації. Публікації актуальні протягом місяця. У цьому ж розділі розміщено інформацію, яке майно й кому було передано.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *