Оперативна інформація Генштабу ЗСУ на вечір 24 жовтня

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ на вечір 24 жовтня

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу і ОВТ та 3 — по зенітно-ракетних комплексах. Ракетниками знищено 12 артилерійських засобів і логістичний хаб противника.

У той самий час ворог завдав 5 ракетних та 33 авіаційних ударів, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Генштаб ЗСУ».

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог завдав авіаудару в районі Леонівки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Грем’яч, Леонівка Чернігівської області; Степок, Грабовське, Попівка — Сумської; Плетенівка, Козача Лопань, Чугунівка — Харківської.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Синьківки та Іванівки. Тут Силами оборони відбито 8 атак. Також окупанти завдали авіаудару в районі Піщаного. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема, Дворічна, Петропавлівка, Синьківка, Іванівка Харківської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили всі атаки біля Надії та Макіївки. Ворог завдав авіаударів у районах Невського, Серебрянського лісництва Луганської області; Сіверська та Виїмки Донецької області. У той же час, від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Невське, Білогорівка Луганської області та Спірне, Сіверськ, Роздолівка — Донецької.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 5 атак у районах Богданівки, Кліщіївки та Андріївки. Авіаудару зазнала Диліївка. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Маркове, Богданівка, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації поблизу Степового, Авдіївки, Сєверного та Невельського, де Силами оборони відбито 6 атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Олександропіль, Керамік, Степове, Авдіївка, Первомайське.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Мар’їнки та Побєди, де відбито близько 20 атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинились, зокрема, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Костянтинівка.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районі Старомайорського. Крім того, відбиті всі атаки в районах Новомихайлівки, Пречистівки, південніше Золотої Ниви. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема, Вугледар, Золота Нива, Урожайне, Благодатне.

На Запорізькому напрямку українські воїни відбили атаку південно-східніше Малої Токмачки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема, Гуляйпільське, Білогір’я, Роботине, Мала Токмачка, Кам’янське.

На Херсонському напрямку окупанти завдали авіаударів у районах Зміївки, Берислава, Козацького, Микільського. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнала Зеленівка.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *