Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ на вечір 6 листопада

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ на вечір 6 листопада

Протягом доби наші ракетники уразили 3 артилерійські засоби, пункт управління та район зосередження особового складу і ОВТ. Авіація Сил оборони завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу і ОВТ та один — по ЗРК противника. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

У той самий час ворог завдав 10 авіаційних ударів, здійснив 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні будинки та інша цивільна інфраструктура. На жаль, є поранені серед населення. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Блешня, Карповичі Чернігівської області; Середина Буда, Стара Гута, Фотовиж, Волфине — Сумської; Окіп, Бударки, Гатище, Охримівка — Харківської.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки, Іванівки та Стельмахівки, де наші воїни відбили 15 атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Кам’янка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямку від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Макіївка, Невське, Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Торське, Спірне, Роздолівка — Донецької.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Бахмутському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Богданівки та Хромового, де наші захисники відбили 3 атаки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Міньківка, Оріхово-Василівка, Кліщіївка, Андріївка, Південне Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Степового, Авдіївки, Тоненького. Тут Сили оборони відбили 9 атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Новокалинове, Бердичі, Степове, Авдіївка, Первомайське.

На Мар’їнському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії в районах Красногорівки та Мар’їнки, де Силами оборони відбито 18 атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинились, зокрема, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка.

На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема, Водяне, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Благодатне.

На Запорізькому напрямку наші захисники відбили 6 атак біля Червоного, Роботиного та північно-західніше Вербового. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема, Малинівка, Гуляйполе, Мала Токмачка Роботине, П’ятихатки.

На Херсонському напрямку противник завдав авіаудару в районі Берислава. Також артилерійських обстрілів зазнала Зеленівка та Херсон.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *