Опитування: мирні переговори з Україною підтримує рекордна кількість росіян

Опитування: мирні переговори з Україною підтримує рекордна кількість росіян

У рф залишається високим рівень підтримки дій російських окупаційних сил, дізналися дослідники. Триває повномасштабна війна в Україні, і рекордна кількість росіян висловилися за те, щоб були проведені мирні переговори.

Російська недержавна дослідницька організація “Левада-Центр” (визнана в росії “іноземним агентом”) провела опитування і з’ясувала, що 58% громадян РФ підтримують ідею проведення мирних переговорів. За даними дослідників, минулого разу рекордні показники підтримки росіянами мирного переговорного процесу були зафіксовані в листопаді 2023 року та жовтні 2022-го – становили по 57%. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

“Думку про необхідність переходу до мирних переговорів частіше за інших декларують жінки (64%), молоді росіяни (66% у віці від 18 до 24 років), ті, кому ледве вистачає на їжу (64%), мешканці сіл (65%), ті, хто вважає, що країна рухається хибним шляхом (77%), опитані, що не схвалюють діяльності диктатора Володимира Путіна на посаді президента (75%), ті, хто довіряє інформації з YouTube-каналів (65%)”, – з’ясували соціологи.

Експерти також дізналися, що в РФ залишається високим рівень підтримки дій російської окупаційної армії на українській території. Сумарно дії супротивника підтримують 77% респондентів, а не підтримують – 17%.

Опитування: мирні переговори з Україною підтримує рекордна кількість росіян

Опитування: мирні переговори з Україною підтримує рекордна кількість росіян

У центрі уваги новини України про війну – сьогодні це варто знати

4 липня Володимир Путін заговорив про відновлення діалогу з українською державою. Ватажок росіян стверджував, що мирні переговори можуть продовжитися на основі Стамбульських домовленостей.

Раніше диктатор висунув Києву ультиматум – говорив, що нібито для завершення протистояння наша країна повинна відмовитися від Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей. Українська сторона не раз наголошувала, що на ультиматуми Москви не погодиться.

Опитування “Левада-Центру” проходило з 20 до 24 червня. У дослідженні взяли участь 1 627 повнолітніх жителів 137 населених пунктів, розташованих у 50 суб’єктах РФ.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *