Ощадбанк очікує зміна правління

Держбанку потрібно перерозподілити завдання, щоб підвищити управлінську міць і посилити правління.

Про це в інтерв’ю заявила голова наглядової ради Ощадбанку Байба Апін.

«Нам потрібне дуже хороше, працездатне, якісне правління банку. Ми зараз працюємо над матрицею компетенцій, тобто розподілом обов’язків членів правління. Будемо змінювати існуючу матрицю компетенцій з урахуванням оновленої стратегії. Сподіваємося перебудувати її в найкоротші терміни. Після цього оголосимо про конкурс на нові вакансії. Наше правління має бути найсильнішим серед усіх держбанків», – сказала вона.

Байба Апін хоче, щоб в конкурсі на членів правління брали участь іноземці, «щоб була конкуренція серед фахівців не тільки з українського ринку, але і з зовнішнього».

«Тому ми хочемо почати процес якомога швидше, щоб нам не дісталися кандидати за залишковим принципом. Гарні фахівці на ринку є, і вони бажають у нас працювати», – сказала вона.

У голови правління Андрія Пишного діючий контракт за рішенням наглядової ради. «Ми будемо дивитися на результати роботи банку і виконання затвердженої оновленої стратегії. Погодьтеся, сьогодні зроблено багато. Те саме стосується й тих нових людей, які будуть набиратися в правління. Якщо немає результату роботи, потрібно шукати когось іншого», – розповіла вона.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *