Парламент завершить доопрацювання законопроєктів про обіг зброї та самооборону до кінця року

Парламент завершить доопрацювання законопроєктів про обіг зброї та самооборону до кінця року

Верховна Рада до кінця 2023 року доопрацює законопроєкти про обіг зброї та про межі самооборони, повідомив голова фракції “Слуга народу”, член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Давид Арахамія.

“З питанням конфлікту в Дніпрі розбиратимуться правоохоронні органи, щоб встановити всі обставини. А парламент зі свого боку до кінця цього року постарається повністю доопрацювати пакет документів, і в підсумку буде ухвалено необхідні зміни і щодо зброї, і щодо самооборони. В останньому ми розмежуємо поняття, що є достатньою і недостатньою межею самооборони”, – сказав Арахамія в ефірі єдиного телемарафону. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як повідомлялося, у Дніпрі 29 серпня поліцейські почали переслідувати автомобіль, який порушив правила дорожнього руху і не реагував на прохання зупинитися. Патрульні змогли наздогнати автомобіль, проте пасажири відмовилися з нього виходити.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

В автомобілі перебували жінка, чоловік і двоє дітей. Виникла сутичка, під час якої чоловік ударив жінку-правоохороницю в обличчя, а іншого поліцейського кинув на землю через себе. Після цього патрульний вистрілив у порушника. Ним виявився місцевий житель Джумбері Сілогава. Від отриманих вогнепальних поранень водій авто помер.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *