Партнерство для захисту прав інвесторів: Офіс Генпрокурора та CEO Club Ukraine продовжують співпрацю

Партнерство для захисту прав інвесторів: Офіс Генпрокурора та CEO Club Ukraine продовжують співпрацю

В Офісі Генпрокурора відбулася робоча зустріч з делегацією CEO Club Ukraine, присвячена обговоренню механізмів захисту інтересів представників бізнесу.

У зустрічі взяли участь заступник Генпрокурора Дмитро Вербицький, начальник Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Олексій Бонюк, начальник Управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Олександр Максименко. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

Обговорили шляхи вирішення поточних викликів, що виникають в сфері взаємовідносин бізнесу та органів правопорядку, а також поточну роботу профільного департаменту Офісу Генпрокурора.

Партнерство для захисту прав інвесторів: Офіс Генпрокурора та CEO Club Ukraine продовжують співпрацю

Заступник Генерального прокурора Дмитро Вербицький зазначив, що завдяки постійно діючим робочим групам представників Офісу Генпрокурора та ключових бізнес-асоціацій вдається оперативно реагувати на скарги добросовісних суб’єктів господарювання та динамічно розвивати співпрацю у різних напрямках.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Велика увага в наших обговореннях приділяється підвищенню стандартів діяльності органів прокуратури задля захисту представників бізнес-спільнот. Ми активно впроваджуємо напрацьовані спільні рішення, які формують нашу взаємодію на засадах справедливості, прозорості та конкретних дій, що вживаються для захисту прав інвесторів”, – розповів Дмитро Вербицький.

За результатами зустрічі погоджено спільні подальші кроки, спрямовані на посилення захисту добросовісного бізнесу, серед яких, зокрема, публічні заходи, співпраця у робочих групах, а також інші дії задля покращення діалогу підприємців та правоохоронців.

CEO Club Ukraine — спільнота українських підприємців, що вже понад 10 років об’єднує провідних представників бізнесу задля напрацювання рішень, необхідних для покращення інвестиційного клімату.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *