Пенсії для жителів ОРДЛО: Резніков заявив про зняття обмежень

В умовах оголошеного карантину через розповсюдження коронавірусної інфекції пенсіонери, які проживають на окупованих територіях Донбасу, не мають можливості перетнути КПВВ.

Проте вони все одно будуть отримувати пенсії, навіть якщо їхні картки Ощадбанку вже прострочені.

Про це розповів віцепрем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков в ефірі телеканалу «Україна 24».

«На сьогодні рішенням уряду ми зняли обмеження про 60 днів до того, як не буде завершений повністю карантин. Мало того, ми чітко написали в постанові уряду, що після завершення карантину ще два місяці в спокійному режимі люди матимуть можливість провести верифікацію свого стану, що вони є пенсіонерами, підкреслюю, пенсіонерами, які є внутрішньо переміщеними особами. За рішеннями попередніх складів уряду, пенсію отримують внутрішньо переміщені особи, навіть якщо вони проживають тимчасово на тимчасово окупованих територіях», – сказав Резніков.

Міністр також наголосив, що питання забезпечення пенсіями всіх, «хто у свій час дійсно чесно заробив цю пенсію, проживає на окупованих територіях і не зголосився в цей час» – є питанням прийняття окремого рішення.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *