Перекази MoneyGram на картку виявилися дешевше переказів готівкою

Переказ грошей за допомогою продукту Account Deposit обійдеться відправнику всього в 1-4% від суми переказу (рос.).

Про це повідомив директор департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку Андрій Львов у ході пресконференції «Індустріалбанк спільно з MoneyGram запускає новий для України продукт».

«Комісії за цим продуктом будуть в рази менше, ніж при класичному переказі готівкою – 1-4% в залежності від суми переказу і країни-відправника. При цьому клієнт отримує додатковий сервіс і додаткову якість послуг: йому не потрібно йти до відділення, а треба мати лише поточний або картковий рахунок», – розповів Андрій Львов.

Голова регіону СНД і країн Прибалтики компанії MoneyGram Payment Євген Бутюгін зазначив, що MoneyGram працює більш ніж в 200 країнах, і «тарифи всюди варіюються».

«Традиційний грошовий переказ MoneyGram доступний до виплати через 10 хвилин після його відправлення. Він фактично доступний миттєво. Проте людині потрібно прийти у відділення нашого партнера і обслужитися. Але має він час чи ні – це одне питання. При переказі на банківський рахунок клієнта нікуди не треба йти», – назвав головну перевагу Євген Бутюгін.

При переказі з іншої країни в період українського банківського дня переказ буде зараховано того ж дня. Якщо ж це, наприклад, переказ з США, то гроші на картку будуть зараховані наступного дня. «Одна з транзакцій була зарахована за 30 хвилин», – сказав він.

Голова правління Індустріалбанку Михайло Букрєєв уточнив, що більш низький тариф можливий завдяки тому, що банк для проведення та виплати переказу не залучає відділення – традиційні канали обслуговування клієнтів. «Тому Account Deposit передбачає інші за вартістю умови», – сказав він.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *