Перший в світі острів із штучним інтелектом буде побудований в Бельгії

Перший в світі острів із штучним інтелектом буде побудований в Бельгії

Бельгія збудує перший у світі острів зі штучним інтелектом, який забезпечить країну зеленою енергією. Його розташують у Фліссінгені (Нідерланди) в порту Північного моря за 45 км від узбережжя. Він матиме назву острів Принцеси Єлизавети.

Острів буде складатися з енергетичного центру, який з’єднає наземну електроенергетичну систему Бельгії з новими вітровими електростанціями та додатковими з’єднувальними лініями з Великої Британії та Данії. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ZAXID.net».

Підготовчі роботи з встановлення бетонного фундаменту вже почалися, а дизайн перебуває на завершальному етапі. Згідно з задумом, острів має сприяти розвитку біорізноманіття довкола себе, його захисту та навіть відновлення.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Острів Принцеси Єлизавети стане першим випадком, коли будь-яка країна світу встановить вітряні турбіни в захищених морських районах. Його планують завершити до серпня 2026 року.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *