ПФУ пояснює, як визначити вік виходу на пенсію та її розмір

ПФУ пояснює, як визначити вік виходу на пенсію та її розмір

Пенсійний калькулятор дав мільйонам українців зрозуміти, яку пенсію вони отримають у майбутньому, враховуючи індивідуальні особливості трудового стажу та заробітної плати. Цей онлайн-сервіс доступний на офіційному веб-порталі Пенсійного фонду України.

Цей електронний сервіс дозволяє розрахувати розмір майбутньої пенсії та визначити вік виходу на пенсію. Для того, щоб скористатися сервісом, громадяни мають увійти в Особистий кабінет на веб-порталі Пенсійного фонду України. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

При цьому важливо перевірити актуальність введених даних, таких як дата народження та інші особисті дані, і у випадку необхідності внести правильні дані. Після введення всіх необхідних параметрів, можна вибрати алгоритм розрахунку пенсії та отримати детальний протокол розрахунку.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Результати персонального розрахунку пенсії будуть доступні в Особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України постійно. Кількість разів зміни чи уточнення вхідних даних та проведення розрахунку пенсії не обмежена, що дозволяє громадянам отримувати актуальну інформацію про свої майбутні пенсійні виплати.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *