Підприємці визначатимуть головні проблеми бізнесу через голосування на платформі «Пульс»

Підприємці визначатимуть головні проблеми бізнесу через голосування на платформі «Пульс»

Міністерство економіки України презентувало сервіс експрес-голосування на онлайн-платформі «Пульс», де українські підприємці зможуть проголосувати за найбільш актуальні проблеми, які перешкоджають розвитку бізнесу.

Про це повідомив заступник міністра економіки Олександр Циборт під час заходу «Економічна політика України. Відновлення під час війни». Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

«Ми запустили нову функцію на платформі – тепер підприємці можуть проголосувати за проблеми, які найбільше заважають розвитку їх бізнесу. Результати будуть передаватись на розгляд Ради з підтримки підприємництва в умовах воєнного стану, консультативно-дорадчого органу при Президентові України. Як і раніше, на платформі можна додатково попросити допомоги у вирішенні проблем, якщо вони виникли у взаємодії з держорганами, а також поставити оцінку державному сервісу», – зазначив Олександр Циборт.

На платформі «Пульс» підприємці можуть залишити також і позитивні відгуки. Це допомагає державі масштабувати ефективні практики взаємодії з бізнесом. Усі відгуки відцифровуються та на основі аналізу цих даних буде формуватися Індекс задоволеності підприємців (Entrepreneur Satisfaction Score). Статистика цих відгуків доступна у вигляді дашбордів на сайті, що дасть змогу будь-кому в режимі реального часу спостерігати за ситуацією.

Платформу «Пульс» запустили в режимі бета-тестування понад місяць тому. Найбільше через «Пульс» повідомляють про:

  • неправомірні дії з боку держорганів;
  • непрозорість процедур, нестачу зрозумілого алгоритму дій;
  • пропозиції стосовно змін до законодавства;
  • пропозиції щодо покращення процесів взаємодії “держава – підприємець”;
  • пасивну позицію органів влади, бездіяльність.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Наразі 100% заповнених заявок прийняті в роботу. У планах розробників інтегрувати «Пульс» до більшості державних послуг, щоби була можливість надати миттєву оцінку максимальній кількості державних сервісів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *