Підписано меморандум про співпрацю між Вищою Радою Правосуддя та Тренінговим Центром Прокурорів України

Підписано меморандум про співпрацю між Вищою Радою Правосуддя та Тренінговим Центром Прокурорів України

9 лютого 2024 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Вищою радою правосуддя та Тренінговим центром прокурорів України. Про це повідомляє пресслужба ВРП.

Предметом меморандуму, який підписали голова ВРП Григорій Усик та директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова, є співпраця, обмін інформацією та досвідом на основі наукового партнерства у форматі підготовки та реалізації спільних національних, міжнародних, наукових і практичних заходів, проєктів, програм, тренінгів, які сприятимуть ефективній роботі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

Сторони домовилися про надання експертної, консультативної допомоги; реалізацію спільних проєктів із питань професійного навчання; співпрацю під час формування узагальнень практики розгляду Вищою радою правосуддя скарг на рішення у дисциплінарних провадженнях стосовно прокурорів; проведення національних і міжнародних конференцій та інше.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *