Поляки змінили керівника Кредобанку

Наглядова рада АТ «Кредобанк» звільнила Гжегожа Шатковські з посади голови правління банку за угодою сторін з 31 березня.

Про це банк повідомив у системі розкриття інформації на фондовому ринку НКЦПФР.

Таке рішення наглядова рада Кредобанку ухвалила ще 13 березня. Шатковські очолював банк з вересня 2016 року.

У зв’язку із звільненням Шатковського, наглядова рада прийняла рішення про обрання головою правління банку Єжи Яцека Шугаєва на 3 роки.

При цьому Шугаєв вступить на посаду керівника банку після погодження його кандидатури Національним банком. З 1 квітня 2020 року до часу погодження Шугаєв виконує обов’язки голови правління.

Єжи Яцек Шугаєв раніше працював першим заступником голови правління Кредобанку, заступником голови, виконавчим директором «Банку Господарства Крайового» (Варшава); директором департаменту польського акціонерного банку «Загальна ощадна каса» (PKO BP S.A. Варшава).

Також наглядова рада Кредобанку обрала заступником голови правління Войцєха Тарасюка на 3 річний строк з дати прийняття його на роботу, але не довше дії дозволу на працевлаштування його в Україні в АТ «Кредобанк».

Войцех Тарасюк протягом останніх 5 років працював: у Польському акціонерному банку PKO BP S.A. (Варшава) регіональним директором роздрібного бізнесу у м. Бялисток.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *