Понад 12 тисяч інтернет-магазинів підключили Google Pay

ПриватБанк запустив послугу оплати покупок онлайн через Google Pay для користувачів понад 12 тисяч українських інтернет-магазинів та онлайн-сервісів.

«Компанії, які користуються платіжними сервісом LiqPay, відтепер мають можливість приймати платежі через Google Pay на своїх сайтах так само просто – як на відео», – повідомляє пресслужба держбанку.

«Можливість платежів на сайті або в онлайн-магазині може стати чудовим приводом для спонтанної купівлі, все відбувається так само просто, як в офлайні. Додаткова інтеграція не потрібна, Google Pay автоматично буде включено для всіх клієнтів LiqPay. Вимкнути або вімкнути оплату за бажанням завжди можливу у особистому кабінеті мерчанту», – пояснює керівник напрямку діджитал продуктів ПриватБанку Христина Кармазіна..

Тепер за допомогою кнопки «Оплатити через G Pay» українці зможуть швидко і безпечно робити покупки онлайн за допомогою сервісу Google Pay. Найбільшою перевагою цього рішення є економія часу, наразі немає необхідності кожного разу заповнювати довгі форми з даними платежу.

«Google Pay дозволяє легко і безпечно оплачувати покупки в магазинах, онлайн і в мобільних додатках. Завдяки Google Pay при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної картки, що скорочує час покупки та безпечно як для клієнтів, так і для онлайн-продавців. Ми раді, що все більше українських партнерів інтегрує Google Pay до своїх сервісів, адже це надає більше можливостей і зручності користувачам», – зазначає директор з бізнес-операцій Google у Східній Європі Дмитро Шоломко.

Крім платіжних карт, в Google Pay можна зберігати і використовувати карти лояльності та подарункові карти, при цьому всі дані користувачів перебувають в цілковитій безпеці.

Проводячи оплату за послуги в Інтернеті, Google Pay не передає інформацію про вашу кредитну картку продавцеві, а якщо ви загубили свій телефон, ви зможете віддалено заблокувати його за допомогою додаткового пароля або видалити всі дані. Крім того, вам не потрібно деактивувати свою кредитну карту, тому що її немає в вашому телефоні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *