Представником адвокатури у ВККС обрано Олександра Дроздова, який не зміг здати іспит на знання норм права

V з’їзд адвокатів України під час засідання, що проходило 15 лютого у Львівській області, обрав до Вищої кваліфікаційної комісії суддів Олександра Дроздова. За його кандидатуру проголосували 172 делегати із 177, які взяли участь у голосуванні. Кандидат Сергій Гаргач отримав 4 голоси.

Олександр Дроздов народився 23 вересня 1978 р. у Здолбунові Рівненської області. Закінчив з відзнакою Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. У 2011–2013 рр. — професор Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого». У 2012 р. був обраний секретарем Ради адвокатів Харківської області. З 2013-го — голова науково-консультативної ради при Національній асоціації адвокатів України. У 2015 р. був обраний головою Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. У 2016 р. його призначено першим проректором Вищої школи адвокатури й обрано президентом Спілки адвокатів України.

На нещодавньому конкурсі до Верховного суду Олександр Дроздов не зміг скласти іспит на знання норм права, наразі він буде оцінювати знання суддів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *