Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков уперше назвав США “ворожою країною” для росії

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков уперше назвав США “ворожою країною” для росії

Відповідну заяву Пєсков зробив коментуючи відмову американської прикордонної служби випустити з країни на Петербурзький міжнародний економічний форум колишнього інспектора ООН зі спостереження за ліквідацією іракської зброї масового знищення Скотта Ріттера, який регулярно виступає у ролі закордонного експерта у російських пропагандистських ЗМІ.

На думку прессекретаря Путіна, Ріттера могли не випустити через обмеження, які поширюються на колишніх співробітників спецслужб, особливо якщо йдеться про «ворожі країни». Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

“Ми зараз для них є ворожою країною – так само, як і вони для нас”, – заявив Пєсков.

Слід зазначити, що називати США «ворогом росії» раніше дозволяв собі лише заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Однак Пєсков, коментуючи його висловлювання у червні 2022 року, називав їх «вираженням особистого ставлення», уточнюючи, що «зовнішньополітична позиція росії формулюється та викладається президентом».

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *