Президент розгляне відставку глави енергетичного комітету Геруса

Президент Володимир Зеленський розглядає петицію шахтарів з вимогою відправити у відставку главу енергетичного комітету ВР Андрія Геруса.

Петиція, розміщена на сайті Президента, набрала 25613 голосів. У ній звинувачують Геруса у тому, що він пролобіював імпорт електроенергії в Україну з РФ, незважаючи на профіцит власного вугілля, чим завдав їм, шахтарям, значної шкоди.

“Вугілля почало накопичуватися на складах ще півроку тому, коли дозволили імпорт російської електроенергії. Це дозволив уряд Гончарука, руками депутата Геруса. Через цих “професіоналів” Росія всю зиму скидала нам в країну свою електроенергію, щоб не зупиняти свої підприємства, щоб годувати своїх людей”, — відзначають шахтарі.

Вони наголошують, що імпорт електроенергії вбиває вугільну галузь.

“Цілих півроку всі заплющували очі на те, що творить Герус, поки все не зруйнувалося практично остаточно. Коли закриються наші українські шахти, тоді ми дізнаємося справжню ціну російської електроенергії, кривавої електроенергії”, — відзначають шахтарі.

Петицію підписали шахтарі ДП “Селидіввугілля”, ВП “Шахта “Котляревська”, ВП “Шахта” 1-3 Новогродівська”, ВП “Шахта Україна”, ВП “Шахта Курахівська”.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *