Пріоритетне обговорення протиповітряної оборони України на наступному засіданні у форматі "Рамштайн"

Пріоритетне обговорення протиповітряної оборони України на наступному засіданні у форматі “Рамштайн”

Чергове засідання контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” буде зосереджено на нагальних запитах України, зокрема, на посиленні її протиповітряної оборони, заявив під час брифінгу прес-секретар Пентагону Пет Райдер.

“На цій контактній групі, як і на інших, усе почнеться з того, що Україна представить огляд поточної ситуації в галузі безпеки та розповість про свої найнагальніші потреби. Я очікую, що наземна протиповітряна оборона залишатиметься пріоритетною темою для обговорення, а також боєприпаси для забезпечення. Також обговорюватимуть підготовку F-16”, – наголосив Райдер. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що засідання міжнародної контактної групи з надання військової допомоги Україні у форматі “Рамштайн” відбудеться наступного тижня. “Зміцнення ППО/ПРО залишається нашим пріоритетом №1.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Наземні системи – від ПЗРК до потужних батарей і ракет до них незмінно у фокусі. Про це, зокрема, ми говоритимемо з колегами на черговій зустрічі у форматі “Рамштайн” наступного тижня”, – написав Резніков.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *