ПриватБанк розпочав продаж іпотеки через СЕТАМ

Державний ПриватБанк виставив на електронний аукціон OpenMarket предмет іпотеки — сім земельних ділянок у Дніпрі на загальну суму 8,827 млн грн.

Загальна площа 7 земельних ділянок становить 0,4162 га. Аукціон заплановано на 16 березня 2021 року. Загальна стартова ціна ділянок становить 8 млн 826 тис. 900 грн.

Земельні ділянки розташовані у середмісті Дніпра, а саме в центральній частини Соборного району. Навколишні забудови представляють собою багатоповерхову житлову забудову (ЖК «Крутогірний»), яка включає в себе чотири пов’язані елементи:

• ЖК «Башти» — 30-поверхові башти-близнята, найвища будівля Дніпра.

• ЖК «Летуаль» — 21-поверховий хмарочос.

• ЖК «Амфітеатр» — житловий комплекс з відкритими терасами.

• ЖК «Імперіал-палас» — 5-поверховий житловий будинок.

Наразі ПриватБанк реалізує своє право іпотекодержателя на продаж іпотечного майна на підставі іпотечного договору, який містить застереження про задоволення вимог іпотекодержателя.

Закон «Про іпотеку» одним із способів звернення стягнення на предмет іпотеки визначає позасудове врегулювання, зокрема право іпотекодержателя здійснювати продаж предмета іпотеки від власного імені будь-якій особі-покупцю (з дотриманням правил передбачених ст. 38 закону).

«Аукціон із іпотечної нерухомості від ПриватБанку в рамках добровільної реалізації — це гарний приклад для інших банків-партнерів, які зацікавлені в реалізації подібних активів через наш електронний майданчикOpenMarket», — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

У вересні ПриватБанк виставив на електронний аукціон OpenMarket чотири квартири в Дніпрі з пониженням ціни.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *