ПриватБанк запровадив канікули для автокредитів та іпотеки

Державний ПриватБанк запровадив кредитні канікули для позичальників програм кредитування «Авто в розстрочку», «Житло в кредит» та «Кредит під заставу нерухомості» через коронавірусний карантин.

«Додаткові кредитні канікули надаються банком клієнтам, що стикнулися з фінансовими труднощами (звільнення, відпустка за свій рахунок тощо) через обмеження, пов’язані з карантином», – повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Такі клієнти матимуть право на перенесення строків усіх чергових платежів до 31 липня 2020 року з відповідним укладанням додаткових угод до кредитного договору чи договору лізингу після завершення карантину.

Для оформлення кредитних канікул за вказаними трьома програмами достатньо заповнити заявку на сайті банку.

Нагадаємо, у період карантину для фізичних осіб доступна більшість кредитних програм ПриватБанку. Розміри кредитних лімітів на картках та програм розстрочки регулюються банком з урахуванням економічної ситуації, кредитної історії позичальників та на принципах, що визначені публічною офертою.

ПриватБанк також не застосовує штрафів і пені за прострочення платежів у разі виникнення у клієнтів проблем з обслуговуванням боргу, пов’язаних з епідемією та карантином згідно з законом № 533-IX від 17 березня 2020 року.

Нагадаємо, з 18 березня ПриватБанк проводить валютообмінні операції для клієнтів – фізичних осіб лише у безготівковому форматі через мобільний сервіс Privat24, інтернет-банк Приват24 та мережу терміналів самообслуговування.

ПриватБанк подовжив термін дії карток для виплат (зарплатні, пенсійні, соціальні картки) на 90 днів, якщо закінчення терміну дії картки припадає на період дії коронавірусного карантину.

ПриватБанк також запровадив сплату комунальних послуг по телефону та послугу купівлі-продажу ОВДП онлайн.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *