ПриватБанк запускає безконтактну оплату за NFC-мітками

Державний ПриватБанк запускає в Україні принципово нову технологію безконтактної оплати смартфонами за NFC-мітками для бізнесу.

Ця технологія розроблена для підприємців та невеликих торгових точок, підприємств громадського харчування та дозволяє оплачувати покупки та послуги в один клік за допомогою смартфона, повідомляє держбанк.

Для підключення сервісу підприємцям та торговим точкам достатньо оформити онлайн заявку в банку та отримати комплект спеціальних NFC-міток, які можна наклеїти у зручному для оплати місці.

Процес оплати за NFC-міткою гранично простий і зручний – покупцю достатньо прикласти свій смартфон з NFC до спеціальної платіжної «мітки», розташованої на касі або безпосередньо точці обслуговування (наприклад столику в кафе), та завершити платіж через Приват24 .

«З 21 грудня новий сервіс запущений у тестовому режимі та проходить «бойове» тестування у торгових точках та підприємствах громадського харчування у Києві та інших регіонах України», – зазначає Приватбанк.

Після завершення бета-тестування сервісу підключити оплату NFC-міткам зможуть усі клієнти послуги еквайрингу через особистий кабінет сервісу або «Приват24 для бізнесу».

У грудні ПриватБанк і Visa запустили «термінал у смартфоні» для бізнес-клієнтів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *