Проєкт "Моніторинг судових проваджень у справах про воєнні злочини": АПУ презентує звіт

Проєкт “Моніторинг судових проваджень у справах про воєнні злочини”: АПУ презентує звіт

Асоціація правників України запрошує всіх зацікавлених осіб на презентацію звіту за результатами впровадження проєкту «Моніторинг судових проваджень у справах про воєнні злочини», який АПУ реалізує спільно з проєктом USAID «Права людини в дії», котрий впроваджує Українська Гельсінська спілка з прав людини.

Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

Дата й час: 25 жовтня, 15:00-17:30 за київським часом
Місце проведення: Hyatt Regency, вул. Алли Тарасової, 5, м. Київ; також передбачена онлайн-трансляція (Zoom)
Мова заходу: українська | англійська із синхронним перекладом

Метою моніторингу є:

аналіз нової практики українських судів з розгляду справ про воєнні злочини з 24 лютого 2022 року;
формування уявлення про відповідність судової практики міжнародним стандартам щодо права на справедливий суд;
у разі виявлення будь-яких недоліків — привернення до них уваги суддівської спільноти та розробка пропозицій можливих способів їх усунення.

У рамках заходу відбудуться презентація фінального звіту за результатами впровадження проєкту «Моніторинг судових проваджень у справах про воєнні злочини» та обговорення цих результатів.

Учасниками події стануть експерти й монітори проєкту, представники судової влади, Офісу Генерального прокурора, Координаційного центру з надання правової допомоги, Української Гельсінської спілки з прав людини, Міжнародної асоціації юристів (IBA) тощо.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Цей захід став можливим завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту «Права людини в дії», який виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

Американський народ, через USAID, надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 55 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 р., Агентство США з міжнародного розвитку надало Україні технічну та гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільярда доларів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *