Прокурор і спільник судді-стрільця не домовилися про угоду

Прокурор і обвинувачений у пособництві в отриманні неправомірної вигоди суддею Малиновського районного суду Одеси не уклали угоду про визнання винуватості.

Про це стало відомо в засіданні Вищого антикорупційного суду 13 грудня.

«На сьогодні згоди не дійшли», – сказав прокурор Василь Кричун. Умови, які пропонує САП – не влаштовують обвинуваченого Селіхова, а те, що пропонує Селіхов також не задовольняє прокурорів. «Не уклали. На цей час ні», – підтвердив підсудний.

У попередньому засіданні чоловік заявляв, що хоче укласти угоду і суд давав час на її підготовку.

Відтак у суді оголосили короткий текст обвинувального акту і визначили порядок і обсяг дослідження доказів. Наступні засідання відбудуться 10,12,12 лютого.

Нагадаємо, що 29 березня 2016 року спільно з працівниками Нацполіції детективами НАБУ року викрито суддю Бураан нібито на отриманні неправомірної вигоди у сумі 500 тис. грн. Ці гроші він, за версією слідства, вимагав через посередника за винесення судового рішення у цивільний справі про стягнення боргу.

Коли до судді додому прийшли з обшуком, то Буран чинив опір і висловлював погрози вбивством на адресу працівників НАБУ. На підтвердження своїх намірів він демонстрував пістолет і викрикував, що має гранату і застосує її у разі проведення обшуку. При цьому він здійснив два постріли із пістолету у сторону працівників Управління спеціальних операцій НАБУ. Після того залишив зброю та, скориставшись наявністю статусу «недоторканності судді», зник з місця події.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *