Прокурор з Одещини Ігор Домущей став новим керівником Черкаської обласної прокуратури

Прокурор з Одещини Ігор Домущей став новим керівником Черкаської обласної прокуратури

Заступник Генерального прокурора Вікторія Літвінова представила колективу Черкаської обласної прокуратури нового керівника – Ігоря Домущея. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Вона зазначила, що новопризначений керівник має достатній досвід роботи на прокурорських посадах. Він зможе забезпечити належну реалізацію функцій прокуратури та виконання поставлених завдань в умовах боротьби з російським агресором. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ADVOKAT POST».

“Сьогодні основними завданнями для всіх органів правопорядку є документування та розслідування воєнних злочинів держава-агресора на території України. Також зусилля прокуратури спрямовані на протидію злочинам проти основ національної безпеки. Задля цього маємо злагоджено та ефективно працювати”, – наголосила заступник Генпрокурора.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Що відомо про нового очільника: Ігор Домущей 1976 року народження. Освіту здобув в Одеській державній юридичній академії. В органах прокуратури – з 1998 року. Трудову діяльність розпочав на Миколаївщині, де пропрацював 19 років. У 2017-2018 роках працював в органах прокуратури Запорізької області. З 2018-го по 2020 рік обіймав різні посади в прокуратурі Одеської області. До призначення очолював Болградську окружну прокуратуру на Одещині.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *