Путін вперше відреагував на події в Курській області

Путін вперше відреагував на події в Курській області

Володар Кремля вперше за два дні прокоментував бої в Курській області. Україна влаштувала “чергову масштабну провокацію” на кордоні з росією.

Таку заяву зробив Путін на нараді в уряді, коментуючи події в Курській області, пише “Дождь”. “Київський режим зробив чергову масштабну провокацію, веде невибіркову стрілянину з різних видів зброї, зокрема ракетної, по цивільних будівлях, житлових будинках, машинах швидкої допомоги”, – сказав він. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

Володар Кремля вже дав розпорядження “низці цивільних відомств” допомогти жителям Курської області.

Події в Курській області

Бої в Курській області тривають із ранку 6 серпня. За даними росЗМІ, ЗСУ вдалося захопити кілька населених пунктів у районі міста Суджа. Місцеві жителі почали залишати район.

На цей час відомо про два збиті російські вертольоти, одного загиблого мирного жителя і кілька десятків постраждалих.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як повідомили офіційні росЗМІ, протягом ночі підрозділи ЗС РФ спільно з ФСБ “продовжували знищувати збройні формування ЗСУ” в районах Курської області на прикордонній території. Зазначається, що при цьому було задіяно авіацію, ракетні війська та артилерію. Окупанти стверджують, що втрати українців за добу нібито становили до 260 осіб і 50 одиниць бронетехніки, зокрема сім танків, вісім бронетранспортерів, три бойові машини піхоти, 31 бойову броньовану машину (12 “Козаків”, 2 “Страйкерів”, інженерну машину розгородження і шість автомобілів).

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *