Путін заперечує існування ПВК 'Вагнер': коментарі про зустріч з Пригожиним та його наїмниками

Путін заперечує існування ПВК ‘Вагнер’: коментарі про зустріч з Пригожиним та його наїмниками

Диктатор країни агресорки росії Володимир Путін прокоментував свою зустріч з ватажком ПВК “Вагнер” Євгеном Пригожиним та його найманцями. Диктатор наголосив, що такої організації не існує, принаймні юридично.

“Ну, так ПВК “Вагнер” не існує! У нас же немає закону про приватні військові організації! Просто не існує! Тобто якщо немає закону, то немає і ПВК. (…) Група є, але юридично не існує! Це окреме питання, пов’язане з реальною легалізацією. Але це питання, яке має обговорюватися в Державній думі, в уряді. Непросте питання”, – наводить його слова російське видання “Коммерсантъ”. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

За словами президента РФ, на тій зустрічі були присутні 35 осіб. Диктатор додав, що “дав оцінку” діям “вагнерівців” на війні, яку росія розвʼязала проти України, і під час червневого заколоту.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Путін зазначив, що запропонував “вагнерівцям” декілька варіантів працевлаштування, “у тому числі під керівництвом їхнього безпосереднього командира з позивним Сивий”. Російський диктатор наголосив, що більшість найманців ПВК “Вагнер”, що були на зустрічі, кивали головами на його пропозиції, проте Пригожин цього не бачив і відповів, що “хлопці не згодні з таким рішенням”.

Зустріч Путіна з Пригожиним після заколоту

10 липня стало відомо, що у президента РФ Володимира Путіна на початку місяця відбулася зустріч із ватажком ПВК “Вагнер” Євгеном Пригожиним після провального заколоту “вагнерівців” у росії. Також там були глава Росгвардії та очільник Служби зовнішньої розвідки РФ.

Згодом проведення зустрічі між Путіним та Пригожиним підтвердили в Кремлі. Вона тривала три години.

Цю зустріч прокоментували і в США. Речник Державного департаменту Меттью Міллер заявив, що це не останній розвиток історії навколо Пригожина. Водночас оцінка Вашингтона не змінилася – у протистоянні між Пригожиним і Путіним немає героїв, вони є особами, що чинили безчинства та віддавали накази на вчинення злочинів в Україні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *